su kaçak tespiti Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

Termal Kamera: Su kaçağının olduğu noktayı tespit etmek için termal kameralar kullanıyoruz. Bu kameralar, su kaçağının oluşturduğu sıcaklık değişimlerini tespit ederek, kaçağın yerini belirlememizi sağlıyor.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere advertımı, e-posta adresimi ve Web-site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

two Ekim 2015 tarihinde, alt komşuya sızan su nedeniyle firmanızdan "kontrol ve onarım" isteğinde bulundum...Kısa bir süre içinde ilgili elemanlarınız geldi; yine kısa bir zaman içinde "su kaçağı yeri" tespit edildi ve yine kısa bir zamanda onarım yapıldı.

​Boğaziçi Tesisat yapmış olduğu tüm tamir işlemlerine en az 1 yıl yazılı olarak GARANTİ vermektedir.

Arızalar büyük paralar harcanan işler değildir işiniz her ne olursa olsun biz yapmıyor olsak dahi bilgilerimizi ve tecrübemizi sizinle paylaşabiliriz Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Tesisatçının görev tanımına dahil olan ve altyapısal olmayan işler arasında musluğun su kaçırması da yer alır. Evinizde sürekli su akıtan bir musluk varsa ve bu sorunu tek başınıza çözemiyorsanız Mr Usta’nın profesyonel ekibinden destek alabilirsiniz.

su kaçağı tespiti fatih ve İstanbu’un diğer ilçelerine gezici servis noktalarımız mevcuttur. Sizlere bir telefon kadar yakın olan servislerimize bizleri arayarak veya iletişim bölümlerinden su tesisatçısı bizlere yazarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Firmamızca su tesisatlarında oluşan su kaçağı ve su sızıntılarını, teknolojik tespit cihazları ile bularak onarımını yapmaktadır.

Pahalı su kaçak tespit cihazını kullanan ama tespit konusunda sıkıntı yaşayan kişi olacağı gibi, ucuz cihaz kullanan ama su kaçağını tespit ederken sorun yaşamayan kişilerde olabilir.

Su faturanız son zamanlarda yüksek mi geliyor, en son gelen su faturalarınızı karşılaştırarak fiyat farkından bir analiz yapılabilir, elbette bu daire de oturan kişilerin değişmemesi durumunda geçerli bir su tesisatçısı inceleme olacaktır.

Bu durumun tespiti için öncelikle tesisatçıların her su kaçak tespitte yaptığı gibi dairenin temiz su tesisatını su kaçağı tespit test eder ve kullandığı ekipmanla su kaçağının yerini tespit eder ve tespit edilen borudaki patlak tamir edilir.

İşin zorluğuna göre değişen fiyat sisteminde su kaçak bulma fiyatı nı etkileyen unsurlar;

Su kaçağı su kaçağı tespiti onarımı yapıldıktan sonra tekrar exam alınıp başka su kaçağı olup olmadığı kontrol edilmelidir.

Kısaca sorunu su kaçak tespiti bulmak advertisementına tüm su tesisat teknolojisini kullanmaktayız ve bu teknolojiyi kullanmak üzere eğitim görmüş personellerimiz sizlere kusursuz hizmet sağlayacaktır.

Report this wiki page